Selecteer een pagina

Ontdek de kracht van de digitale revolutie

Software ontwikkeling

Software engineering die aansluit bij de nieuwe digitale samenleving. Wij ontzorgen u graag als het aankomt op nieuwe technieken zoals Machine Learning, Big Data en Responsive Design.

Web Development

Tegenwoordig kunnen we internet niet meer wegdenken uit onze bedrijfsvoering.

On-premise Development

Heeft uw organisatie behoefte aan een applicatie of website die alleen intern draait of op enkele specifieke computers dan ontzorgen wij u geheel met on-premise development.

Software as a Service

Een nieuwe trend in het digitale landschap is de Software as a Service (SaaS) waarmee u uw applicatie direct kunt aanbieden aan uw klanten tegen een recurring betaling.

Data analyse services

Elasticsearch services

Heeft u expertise nodig op het gebied van Elastic en Elasticsearch dan kan een van onze medewerkers u daar uiteraard bij ondersteunen.

Apache Hadoop services

Voor de opslag van grote hoeveelheden data varierend van biologische data tot marketing data is Apache Hadoop bij uitstek geschikt.

Big Data for Life Sciences & Health

Voor specifieke kennis op het gebied van Big Data en life sciences dan nodigen wij u van harte uit bij ons op kantoor of bij u op locatie om de mogelijkheden door te nemen.

IT-infrastructuur management

Website hosting

Op onze eigen dedicated servers kunnen wij u een hoge uptime, stabiele werking en veiligheid verzekeren.

Microsoft Azure / Office 365

Gecertificeerde Microsoft professionals ondersteunen uw organisatie bij de transitie en onderhoud van Microsoft Azure en Office 365.
g

Linux management

Voor het midden- en kleinbedrijf verzorgen wij het beheer en onderhoud van Linux systemen